Feladatok, munkakör részletezése
- Félpanziós büféasztalos reggeli és vacsora előkészítése, tálalása
- Ételek friss és esztétikus elkészítése a szálloda sztenderdjei szerint
- Konyhai higiéniai szabályok betartása
- Készletkezelés, előkészítő munkák elvégzése
- Hatékony együttműködés a konyhai csapattal
Elvárások
- Szakirányú végzettség és/vagy többéves szakmai tapasztalat
- Önálló, felelősségteljes munkavégzés
- Precizitás, megbízhatóság
- Csapatmunkára való képesség
Előny
- Büfés reggeli vagy félpanziós szállodai étkeztetésben szerzett tapasztalat
Amit kínálunk
- Bejelentett, stabil munkahely egy megbízható szállodában
- Munkaidő 10:00-18:00, heti 5 nap
- Tiszta, jól felszerelt konyha
- Kiszámítható munkarend ( 2 műszak )
- Támogató, barátságos csapat