Munkakör részletezése, feladatok
- A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás
- Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés
- Új ételek ételsorok összeállítása
- Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása
- A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP
Elvárások
- Legalább 3 éves konyhafőnöki tapasztalat szállodai vagy nagykonyhai környezetben
- A modern konyha alapanyagainak ismerete és magabiztos használata
- Magasszintű vezetői képességek
- Felelősségteljes munkavégzés
- Jó kommunikációs készség
Juttatások
- Személyzeti étkezés
- Igény estén személyzeti szállás
Amit biztosítunk
- Versenyképes jövedelem, főállású munkaviszonyban
- Hosszú távú munkalehetőség
- Fiatalos csapat, kellemes munkahelyi környezet